Aktivera progressiv skanning för video

Progressiv skanning är ett videoformat som visar alla linjer av bildramen samtidigt och förnyar bilden 60 gånger per sekund. Det här formatet är inte kompatibelt med alla videodisplayer.

Progressiv skanning kan endast aktiveras när mediecentret är anslutet till tv:n med komponentkablar. Gör så här när det finns en komponentanslutning mellan mediecentret och tv:n:

Från skärmmenyn:

Slå på mediecentret.

sätt på tv:n och välj korrekt ingång för att visa systemmenyn. detta är samma videoingång som du använder när du tittar på dvd på bose®-systemet. tryck på system på fjärrkontrollen.

tryck på högerpilen och markera ikonen ”video”.

tryck på nedåtpilen och markera alternativet ”progressiv skanning”. tryck sedan på enter. tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen och välj ”på” eller ”av”. tryck sedan på enter.

tryck på exit för att stänga systemmenyn.

obs! systemet stöder inte pal progressiv video. om en vs-2 videoförstärkare är ansluten kan du läsa ställa in progressiv sd-skanning för video