Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Aktivera dvd-funktionen för kameravinkel

Så här aktiverar du dvd-funktionen för kameravinkel:

Sätt på systemet

välj cd/dvd som källa på fjärrkontrollen

Sätt in en dvd med ett program som du vet innehåller ett urval kameravinklar. Sätt på dvd:n

tryck på settings på fjärrkontrollen när ikonen ”kameravinkel” visas

tryck på uppåtpilen och nedåtpilen för att markera kameraikonen ”kameravinkel”

tryck på högerpilen för att markera alternativet ”1 av”

tryck på uppåtpilen och nedåtpilen för att växla mellan olika vinklar

tryck på exit för att stänga inställningsmenyn

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback