Systeminställning och inaktivering med ADAPTiQ®

Ljudkalibreringssystemet ADAPTiQ används för att analysera rummets mått och andra variabler som påverkar ljudet. Det anpassar därefter Bose®-systemets ljud enligt de akustiska förhållandena i rummet.

Så här använder du ADAPTiQ-systemet:

Gör alla anslutningar till Lifestyle®-systemet och placera högtalarna och Acoustimass®-modulen där du vill ha dem

Obs! Du kan göra om ADAPTiQ-proceduren om du flyttar systemet eller någon av högtalarna.

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på konfigurera på kontrollkonsolen

på fjärrkontrollen trycker du på nedåtpil för att markera ”adaptiq” i tv:ns systemmeny

tryck på ok och följ anvisningarna på skärmen

När ADAPTiQ-systemproceduren är klar återgår systemet till den första skärmen för ADAPTiQ-inställningarna. Du tillfrågas nu om du vill köra den en gång till.

Obs! När du kört ADAPTiQ en gång kan du sedan köra det flera gånger, men du kan inte inaktivera det.