Gratis frakt och gratis retur
 

Lägga till ett SoundTouch-system som redan finns i nätverket till det aktuella SoundTouch-kontot

Gäller:

mer...

Om SoundTouch-systemet redan finns i Wi-Fi-nätverket gör du följande för att koppla det till SoundTouch-kontot som används: 

  1. Öppna SoundTouch-appen
  2. Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
    Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen
  3. Välj Inställningar
  4. Välj Högtalarinställningar
  5. Välj Lägg till system
  6. Välj Det är redan anslutet
  7. Nätverket letar efter systemet
  8. Följ anvisningarna i appen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback