Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Lägga till ett system i ett befintligt SoundTouch-konto

Gäller:

mer...

Om du redan har ett SoundTouch-system installerat kan du lägga till ytterligare ett system på inställningsskärmen utan att skapa ett nytt konto.  

Starta SoundTouch-appen på datorn

Välj menyikonen (≡) i det övre vänstra hörnet
Obs! Om inte menyikonen (≡) syns på datorn eller surfplattan kanske sidomenyn redan är öppen

Välj Inställningar

Välj Högtalarinställningar

Välj Lägg till eller återanslut högtalare

Välj Anslut trådlöst och följ anvisningarna på skärmen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback