Ansluta en annan musikkälla

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med systemet. För detta behöver du en stereoljudkabel med 3,5 mm (1/8 tum) minikontakt (ingår ej) som passar till den anslutna ljudenheten och som kopplas in i AUDIO INPUT-kontakten på SoundDock-systemets baksida.

Sätt in ljudkabeln från ljudenheten i AUDIO INPUT-uttaget på SoundDock-systemets baksida. Om din iPod® eller iPhone® inte dockats spelar den anslutna enheten automatiskt när den skickar en ljudsignal till SoundDock-systemet

Ställ in den anslutna enheten på full volym och använd sedan volymknapparna på SoundDock-systemet för att reglera ljudnivån

Obs!

på sounddock-fjärrkontrollen håller du in play/pause i tre till fem sekunder för att aktivera den anslutna enheten så att den spelar via systemet om din ipod eller iphone laddas i dockningsstationen

Spela upp/Pausa

Din iPod eller iPhone laddas medan du spelar musik från den anslutna enheten

tryck ner och släpp play/pause på fjärrkontrollen för att växla från den anslutna enheten till din dockade ipod eller iphone

Spela upp/Pausa