Ansluta en annan musikkälla

Gäller:

• SoundDock® XT-högtalare

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med systemet. För detta behöver du en stereoljudkabel med 3,5 mm (1/8 tum) minikontakt (ingår ej) som passar till den anslutna ljudenheten och som kopplas in i AUX IN-kontakten på SoundDock-systemets baksida.

Sätt in ljudkabeln från ljudenheten i AUX IN-uttaget på SoundDock-systemets baksida. Om din iPod® eller iPhone® inte dockats spelar den anslutna enheten automatiskt när den skickar en ljudsignal till SoundDock-systemet

Ställ in den anslutna enheten på full volym och använd sedan volymknapparna på SoundDock-systemet för att reglera ljudnivån

Obs!

tryck på volume + och volume - och håll in dem i två sekunder för att aktivera den anslutna enheten så att den spelar via systemet om din ipod eller iphone laddas i dockningsstationen

Volym +

Volym -

Din iPod eller iPhone laddas medan du spelar musik från den anslutna enheten

tryck på volume + och volume - och håll in dem i två sekunder för att växla från den anslutna enheten till en dockad ipod eller iphone