Ansluta en annan musikkälla

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med SoundLink®-högtalaren. För detta krävs en ljudkabel med en 3,5 mm-stickkontakt i ena änden. Den ska anslutas till AUX-ingången på SoundLink®-högtalaren. En kabel med 3,5 mm-stickkontakt i båda ändar medföljer inte systemet.

Så här använder du en extern ljudenhet:

Från den externa ljudenheten ansluter du 3,5 mm-kontakten till AUX-uttaget på baksidan av SoundLink®-högtalaren

på högtalaren trycker du på aux

AUX

Justera volymen på den anslutna enheten till nära max och använd sedan volymknapparna på SoundLink®-högtalaren för att justera volymen

Obs! Om enheten inte spelar upp något ljud medan enheten är ansluten, stängs högtalaren av efter 30 minuter.

Angående USB-kontakten

USB-kontakten på baksidan av högtalaren använder du endast för ström/laddning och det går inte att använda den för ljudöverföringar.