Ansluta en annan musikkälla

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med SoundLink®-högtalaren. För detta krävs en ljudkabel med en 3,5 mm-stickkontakt i ena änden. Den ska anslutas till AUX-ingången på SoundLink®-systemet. Du kan köpa den här kabeltypen i vanliga elektronikbutiker.

Så här använder du en extern ljudenhet:

Från den externa ljudenheten ansluter du 3,5 mm-kontakten till AUX-uttaget på baksidan av SoundLink®-högtalaren

På högtalaren trycker du på AUX

AUX

Justera volymen på den anslutna enheten till nära max och använd sedan volymknapparna på SoundLink®-högtalaren för att justera volymen

Obs! Om enheten inte spelar upp något ljud medan enheten är ansluten, stängs högtalaren av efter 30 minuter.

Angående servicekontakten

Servicekontakten på baksidan av högtalaren använder du endast för programvaruuppdateringar och det går inte att använda den för ljudöverföringar.