Ansluta en annan musikkälla

Använda AUX-ingången

Flera olika enheter kan anslutas till Bose-högtalaren – även om enheten saknar Bluetooth. Enheterna kan anslutas till 3,5 mm-linjeingången på högtalarens baksida.

Obs! Beroende på enhetens anslutningar kommer du att behöva en 3,5 mm stereoljudkabel eller en röd och vit 3,5 mm till RCA-stereokabel.

Anslut stereoingångskabeln till enheten

Detta görs vanligtvis via hörlursuttaget på de flesta bärbara enheter. På andra enheter (dvs. TV-apparater och CD-växlare) tittar du efter ett par röda eller vita utgångar som är märkta "Line out" (linjeutgång) eller "Audio out (ljudutgång)."

Koppla in kabelns andra ände i linjeingången på sidan av SoundLink-högtalaren

Tryck på knappen Line input (linjeingång) på högtalaren.

Höj volymen på den anslutna enheten till 90 % och justera sedan ljudnivån med volymknapparna på SoundLink-högtalaren

Om enheten inte spelar upp något ljud medan enheten är ansluten, stängs högtalaren av efter 30 minuter.

Använda USB-ingången

Anslut enheten till mikro-B-USB-kontakten på högtalaren med en
USB-kabel.

Med högtalaren påslagen trycker du på och släpper knappen Line input (linjeingång) tills du hör ”USB audio” (USB-ljud).