Ansluta en annan musikkälla

Gäller:

• SoundLink® trådlöst musiksystem

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med SoundLink®-systemet. För detta behöver du en stereoljudkabel med 3,5 mm (1/8 tum) minikontakt (ingår ej) som passar till den anslutna ljudenheten.

Sätt in kabeln från ljudenheten i AUDIO IN-uttaget på baksidan av SoundLink®-systemet

Tryck på AUX på fjärrkontrollen

AUX

Ställ in den anslutna enheten på full volym och använd sedan VOLYM-knapparna på SoundLink®-systemet för att reglera ljudnivån

Volym