Ansluta en annan musikkälla

Du kan använda andra musikkällor, t.ex. en bärbar spelare, tillsammans med en trådlös Bose®-datorhögtalare. För detta behöver du en stereoljudkabel med 3,5 mm (1/8 tum) minikontakt (ingår ej) som passar till den anslutna ljudenheten.

Sätt in kabeln från ljudenheten i AUDIO IN-uttaget på baksidan av den trådlösa Bose-datorhögtalaren

tryck på aux på fjärrkontrollen

AUX

ställ in den anslutna enheten på full volym och använd sedan volym-knapparna på den trådlösa bose-datorhögtalaren för att reglera ljudnivån

Volym