Använda Google Assistent med smarta produkter från Bose

Med Google Assistent kan du styra produkten med hjälp av rösten. Du kan när som helst aktivera röststyrning av produkten med hjälp av Bose Music-appen.

Obs! Google Assistent finns inte på alla språk eller i alla länder.

Så här lägger du till Google Assistent i produkten:

Om du har flera produkter i ditt hushåll rekommenderar vi att du lägger till samma Google-konto i alla produkter för att få en enhetlig upplevelse i hela hemmet.

Tryck på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet i Bose Music-appen

Välj den produkt du vill lägga till i Google Assistent

Tryck på produktbilden i det nedre högra hörnet

Tryck på Settings > Voice Assistant (Inställningar > Röstassistent) och välj Google Assistent

Följ instruktionerna i appen för att länka ditt Google-konto

Prata med Google Assistent

Väck din produkt genom att säga ”Hej Google” eller trycka på åtgärdsknappen ○ på produkten, och ge sedan ett kommando. Till exempel:

• Hej Google, spela hiphop
  • Hej Google, behöver jag paraply idag?
  • Hej Google, nästa låt
  • Hej Google, ställ in timer på 10 minuter
  • Hej Google, hur är vädret?

Om du har flera produkter kan du styra en av dem genom att säga namnet du gett produkten i Bose Music-appen. Om du till exempel har gett produkten namnet ”Köket” säger du ”Hej Google, spela hiphop i köket”.

Om du vill starta en musiktjänst med röstkommando ska du lägga till tjänsten i Google Home-appen genom att öppna Settings > Linked Media Accounts (Inställningar > Länkade mediekonton). Obs! Det går inte att starta alla musiktjänster med hjälp av röstkommandon.