KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

Justera Bluetooth®-volymen

bluetooth-aktiverade modeller sitter bluetooth-volymkontrollen på kontrollmodulens högra sida. med reglaget höjer eller sänker du volymen för en ansluten bluetooth-enhet. varje gång du trycker på bluetooth-volymkontrollknappen ändras volymen stegvis. håll ner volymknappen för att ändra volymen kontinuerligt.

Bluetooth-volymkontroll