Gratis frakt och gratis retur
 

Justera Bluetooth®-volymen

bluetooth-aktiverade modeller sitter bluetooth-volymkontrollen på kontrollmodulens högra sida. med reglaget höjer eller sänker du volymen för en ansluten bluetooth-enhet. varje gång du trycker på bluetooth-volymkontrollknappen ändras volymen stegvis. håll ner volymknappen för att ändra volymen kontinuerligt.

Bluetooth-volymkontroll

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback