Gratis frakt och gratis retur
 

Justera Bluetooth®-volymen

bluetooth®-aktiverade modeller sitter bluetooth®-volymkontrollen på kontrollmodulens högra sida. med den höjer och sänker du volymen på den mobiltelefon som är synkroniserad med headsetet. du kan bara justera volymen under ett pågående telefonsamtal. varje gång du trycker på bluetooth®-volymkontrollknappen ändras volymen stegvis.

Bluetooth®-volymkontrollknapp

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback