Gratis frakt och gratis retur
 

Justera basen

Med fjärrkontrollen kan du ändra systemets basnivå.

  • På fjärrkontrollen trycker du på knappen ”Bass” (bas). Systemets indikatorlampa blinkar vitt tre gånger
  • På fjärrkontrollen trycker du på ”+” eller ”-” för att öka eller minska basen
  • Tryck en gång till på knappen ”Bass” för att avsluta justeringen. Systemets indikatorlampa blinkar vitt tre gånger.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback