Justera bas och diskant

Med den här funktionen justerar du ljudet baserat på lyssnarens önskemål och rummets akustik.

Så här justerar du bas eller diskant:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på more på fjärrkontrollen

tryck på högerpil för att markera symbolen ”options” (alternativ) och tryck sedan på ok för att godkänna valet

tryck på uppåtpil eller nedåtpil för att markera ”system bass” (systembas) eller ”system treble” (systemdiskant)

tryck på vänsterpil eller högerpil för att justera kompensationsnivåerna för bas eller diskant från -14 till +14 (-6 till +6 om adaptiq®-ljudkalibrering har gjorts)

tryck på avsluta för att stänga menyn