Gratis frakt och gratis retur
 

Justera mittkanalens nivå

Välj din soundbarhögtalare på Min Bose-skärmen i Bose Music-appen (nås via hörlurs- och högtalarikonen i det övre vänstra hörnet)

Tryck på bilden på soundbarhögtalaren i det nedre högra hörnet på skärmen

Tryck på Justeringar

I avsnittet för mittkanalens nivå trycker du på - eller + för att öka eller minska mängden ljud i mittkanalen

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback