Ändra skärmens ljusstyrka

Systemets skärm anpassas automatiskt efter ljusförhållandena i rummet. Den här funktionen gör det lättare att se skärmen. Skärmen blir ljusare när det är ljust och tonas ned om rummet är mörkare. Du kan också finjustera skärmens ljusstyrka om du behöver kompensera för någon stark ljuskälla (t.ex. ett soligt fönster).

Så här justerar du ljusstyrkan för ljusa och mörka förhållanden:

På fjärrkontrollen håller du in Alarm Time/Menu tills SETUP MENU visas på skärmen.

Alarm Setup/Menu

Tryck på Tune/MP3 > fem gånger tills BRIGHT HI visas.

Tune/MP3 >

Tryck på Time - eller Time + för att ställa in skärmens ljusstyrka mellan 8 och 15 för ljusstarka förhållanden (fabriksinställningen är 12).

Time -

Time +

Tryck på TUNE/MP3 > en gång så att BRIGHT LO visas.

Tryck på Time - eller Time + för att ställa in skärmens ljusstyrka mellan 1 och 8 för ljussvaga förhållanden (fabriksinställningen är 4).

Tryck på ALARM SETUP/MENU för att gå ut ur inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs den automatiskt.