Justera ljusstyrka och kontrast på fjärrkontrollens skärm

När du trycker på Glow-knappen på baksidan av fjärrkontrollen tänds knapparna på fjärrkontrollen och skärmen. Ljuset släcks automatiskt efter några sekunder för att spara på batteriet.

Så här justerar du kontrasten och ljusstyrkan på fjärrkontrollen:

på fjärrkontrollen håller du in både glow och ok samtidigt, tills den dolda menyn visas på fjärrkontrollens display

tryck på uppåtpil eller nedåtpil för att markera ”contrast” (kontrast) eller ”brightness” (ljusstyrka)

när du har valt trycker du på vänsterpil eller högerpil för att justera inställningen

tryck på avsluta för att återgå till normal användning