Ställa in snoozetiden

Gäller:

Med den här inställningen anger du hur länge systemet ska vara tyst när funktionen är aktiverad.

på fjärrkontrollen håller du in alarm setup/menu tills ”setup menu” visas

Alarm Setup/Menu

tryck en gång på tune/mp3 >tills ”snooze- 10 min” visas

Tune/MP3 >

tryck på time - eller time + för att ändra snoozetid. du kan ställa in tiden från 10 till 60 minuter (i 10-minutersintervall)

Time -

Time +

tryck på alarm setup/menu för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.

Alarm Setup/Menu