Ställa in snoozetiden

Med den här inställningen anger du hur länge systemet ska vara tyst när snoozefunktionen är aktiverad.

På fjärrkontrollen håller du in ALARM SETUP/MENU tills Setup Menu visas.

Alarm Setup/Menu

Tryck på TUNE/MP3 > en gång tills Snooze- 10 min visas.

Tune/MP3 >

Tryck på TIME - eller TIME + för att ändra snoozetid. Du kan ställa in tiden från 10 till 60 minuter (i stigande 10-minutersintervaller).

Time -

Time +

Tryck på ALARM SETUP/MENU för att stänga inställningsmenyn eller vänta i tio sekunder så stängs menyn automatiskt.

Alarm Setup/Menu