Larmet spelas inte upp

Prova följande om larmet inte fungerar:

Om sleepbuds förlorar anslutningen till den mobila enheten under natten spelar de ändå upp de lugnande ljuden och nästa schemalagda larm. Snooze-funktionen och efterföljande larm fungerar inte. Lägg tillbaka sleepbuds i laddningsfodralet i några sekunder och ta ut dem igen för att återupprätta anslutningen till den mobila enheten

Kontrollera att larmet är aktiverat i larmsektionen. Växlingsknappen till höger om larmtiden är det larmets på- och av-knapp