Besvara och avsluta samtal

På headsetet finns en lättåtkomlig svara/avsluta-knapp med inbyggd mikrofon och volymreglage. Tryck på svara/avsluta-knappen för att utföra en åtgärd.

Obs! På vissa telefoner måste du trycka två gånger eller hålla ned svara/avsluta-knappen i några sekunder för att utföra en åtgärd.

Besvara samtal

När någon ringer till dig trycker du på svara/avsluta-knappen för att besvara samtalet.

Avsluta samtal

När du vill avsluta samtalet trycker du på svara/avsluta-knappen en gång till.

Obs! Vissa telefon- och uppspelningsfunktioner på telefonen, t.ex. återuppringning av senaste numret, röstkommandon och låtsökning, är enhetsberoende och kan vara tillgängliga via svara/avsluta-knappen. I bruksanvisningen som medföljer telefonen finns mer information om tillgängliga funktioner.