Appen kan inte hitta systemet under installationen

Håll in tv-ikonen och hoppa bakåt-knappen på fjärrkontrollen samtidigt i tre sekunder. När ljusskenan på soundbarhögtalaren lyser gult är soundbarhögtalaren i installationsläge

Öppna Bose Music-appen och följ instruktionerna för att ansluta soundbarhögtalaren till nätverket

Obs! Om du inte uppmanas att konfigurera systemet i appen trycker du på Min Bose-ikonen i det övre vänstra hörnet och sedan på + för att lägga till en produkt.

Om appen inte upptäcker soundbarhögtalaren kan du starta om den mobila enheten och återställa soundbarhögtalaren genom att dra ur strömsladden från eluttaget, vänta i 30 sekunder och sedan återansluta strömsladden till ett fungerande eluttag