Apple®-kompatibilitetsguide för ljudkabeln med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon

Gäller:

Följande Apple®-produkter är kompatibla med ljudkabeln som har inbyggd fjärrkontroll och mikrofon:

• iPhone®: 3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus
  • iPod touch®: andra, tredje, fjärde och femte generationen
  • iPod classic®: 2009 (120 GB och 160 GB)
  • iPod nano®: fjärde, femte, sjätte och sjunde generationen
  • iPad®: alla modeller
  • MacBook®: unibody och Pro
  • iPod shuffle®: tredje och fjärde generationen

Den här produkten är inte kompatibel med den ursprungliga iPhone, iPhone 3G eller mobiltelefoner från andra tillverkare. Mikrofonen har utformats särskilt för de Apple-produkter som anges ovan. Knappfunktionen (svara/avsluta och volym +/-) stöds inte på andra enheter än de som anges här.