Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Apple-kompatibla enheter

Fjärrkontrollen och mikrofonen är kompatibla med följande Apple-enheter:

iPhone 3GS eller senare

iPad

iPod touch 2:a generationen eller senare

iPod classic 120 GB, 160 GB

iPod nano 4:e generationen eller senare

Obs! Fjärrkontrollen fungerar med iPod shuffle 3:e generationen eller senare. Ljud fungerar med alla iPad- och iPod-modeller. Den här produkten är även kompatibel med andra varumärken, men det är inte säkert att alla funktioner kan användas.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback