90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Ansluta eller flytta mikrofonen (med videoklipp)

När du får ditt headset är det möjligt att mikrofonenheten (mikrofonen och kabeln) redan är ansluten till vänster öronkåpa. Om mikrofonenheten ligger i en separat förpackning kan du välja öronkåpa själv.

Gör så här för att ansluta eller flytta mikrofonenheten:

om du vill flytta mikrofonen skruvar du loss de två skruvarna på åtkomstluckan på öronkåpans undersida med en stjärnskruvmejsel. avlägsna luckan så att du kan se kontakten. skruvarna kan lätt ramla ur, så var försiktig så du inte tappar bort dem

De två skruvarna på åtkomstluckan

Innan du ansluter mikrofonen ska du se till att kabelns och öronkåpans kontakter är rena och fria från skräp.

rikta noga in mikrofonenheten mot det lilla uttaget på headsetet. om kontakten inte ansluts på rätt sätt kan nödvändiga anslutningar för funktionen inte skapas, och skador kan uppstå.

Mikrofonenheten till det lilla uttaget

För in kontakten i uttaget tills den sitter i ordentligt och enheten är i nivå med öronkåpan. Ta inte i för hårt, eftersom öronkåpan då kan ta skada.

När skruvgängorna är korrekt placerade drar du åt skruvarna.

Rotera mikrofonen till rätt läge så att den hamnar nära munnen när du sätter på headsetet. Etiketten ska vara riktad mot läpparna.

Sätt på åtkomstluckan på öronkåpan där mikrofonen inte är ansluten. Rikta in skruvarna och dra åt dem tills luckan sitter fast ordentligt.

Kontrollera att headsetet fungerar före flygturen.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback