Inställningen Automatisk avstängning

Högtalaren stängs av efter 30 minuters inaktivitet då den är ansluten till en strömkälla i aux-läget.

Om du vill inaktivera automatisk avstängning håller du ned Bluetooth®-knappen och +-knappen samtidigt. En signal hörs som bekräftar att funktionen för automatisk avstängning har inaktiverats.

Du kan återaktivera funktionen genom att trycka på båda knapparna en gång till.