Batteribyte

Batteritiden ligger på omkring 35 timmar, beroende på hur hörlurarna används. Då hörlurarna är på börjar batteriindikatorn blinka när batteriet bara räcker till ytterligare cirka åtta timmars användning.

Sätt i ett nytt alkaliskt AAA-batteri när det är dags att byta batteri.

Så här byter du batteri:

Vrid den högra kåpans överdel inåt så att du kommer åt batterifacket.

Öppna luckan till batterifacket genom att försiktigt lyfta på fliken mot den övre delen av öronkåpan.

För in batteriet i facket med den positiva polen först.

Stäng luckan genom att försiktigt trycka på änden av luckans flik tills du känner ett klick. Försök inte stänga luckan till batterifacket genom att trycka på mitten av den.

Du kan använda uppladdningsbara batterier. Om du vill använda uppladdningsbara batterier rekommenderas NiMH-batterier (som består av nickelmetallhydrid). De räcker i genomsnitt hälften så länge som alkaliska batterier. Observera att batteriindikatorn inte är anpassad för sådana batterier, och att den därför inte ger en tillförlitlig anvisning om hur länge batteriet räcker.

Om du inte tänker använda hörlurarna under en längre period bör du ta ut batteriet.

Kassera använda batterier i enlighet med lokala bestämmelser. Elda inte upp batterierna.