Batterifelsökning

Systemet går inte att använda på batteri. Vad har hänt?

Om systemet har varit bortkopplat från elnätet och inte använts på två veckor eller mer går systemet in i skyddsläge för att spara på batteriet. Anslut systemet till elnätet för att återaktivera det.

kontrollera att batteriet är fulladdat. laddningstiden är upp till 10 timmar i uppspelningsläge eller standbyläge. du kan kontrollera hur mycket batteri som finns kvar genom att hålla ned off-knappen på fjärrkontrollen och kontrollera lampan på systemets framsida.

Rött: 20 % eller mindre

Gul: 20–70 %

Grönt: 70 % eller mer

Av

Prova att ladda batteriet i ett annat uttag. Ett problem kan ha uppstått med uttaget du använder.

Ska jag ladda ur batteriet helt innan jag laddar det?

I Bose® SoundDock Portable-systemet används ett uppladdningsbart litiumjonbatteri. Med den här batteritekniken är det bättre att ”fylla på” batteriet än att låta det laddas ur varje gång, så du kan ladda det när det passar. Se till att ladda batteriet om du inte tänker använda systemet på ett tag.