Hörlurarna laddar inte

Om du har problem med att ladda hörlurarna kan du testa följande:

• Försök med ett annat vägguttag eller en annan väggladdare. Försök med ett annat USB-uttag om du använder en dator
  • Sätt tillbaka USB-kopplingen nedtill på höger hörlur för att se till att anslutningen är säker

Om du inte kunde lösa problemet med hjälp av stegen ovan kan du "Kontakta oss" via länken för att hitta rätt hjälp för din region.