Bluetooth® – felsökning

Går det inte att ansluta till en enhet?

Innan du testar något av följande steg ska du se till att du har den senaste versionen av programvaran på din trådlösa SoundLink®-högtalare för mobila enheter. Klicka här för att gå till uppdateringscenter för våra system och uppdatera högtalaren. Fortsätt med felsökningsstegen om du fortfarande har problem att ansluta en enhet efter uppdateringen av programvaran.

Går det inte att ansluta till en enhet som tidigare varit ihopparad?

Testa följande för att lösa problemet:

Gör en produktåterställning

så här gör du en återställning av en SoundLink® -högtalare:

Tryck på LJUD AV på högtalaren i 10 sekunder. LED-lamporna blinkar då till.

Ljud av

Tryck på POWER för att sätta på SoundLink®-högtalaren igen

Power

Rensa ihopparningslistan både på den trådlösa SoundLink® -högtalaren för mobila enheter och på källan

På SoundLink®-högtalaren trycker och håller du ner BLUETOOTH-knappen i cirka 10 sekunder tills du hör ett ljud. SoundLink®-högtalaren rensas från alla Bluetooth-enheter i minnet och ställs sedan in i läget för att vara upptäckbar

Bluetooth

Rensa listan på din Bluetooth-enhet. Mer information hittar du hos enhetstillverkaren

Gör en produktåterställning. Tryck på LJUD AV på högtalaren i 10 sekunder. LED-lamporna blinkar då till.

Ljud av

Tryck på POWER för att sätta på SoundLink®-högtalaren igen

Strömsladd

Försök att para ihop enheten igen så här:

I. När både Bluetooth-enheten och SoundLink®-högtalaren är påslagna, håller du ner BLUETOOTH-knappen på högtalaren i tre sekunder för att göra högtalaren identifierbar. Bluetooth-indikatorn blinkar ungefär en gång i sekunden för att visa att högtalaren är i identifierbart läge

Bluetooth

II. Sätt din Bluetooth-enhet i "identifierbart" läge. Då kan enheten hitta SoundLink®-högtalaren
III. Ta fram listan över Bluetooth-enheter på din enhet. Välj "Bose SoundLink" i listan
IV. Om du måste ange ett lösenord på din enhet skriver du siffrorna 0000 och trycker sedan på OK. För vissa enheter måste du dessutom godkänna anslutningen. Bluetooth-enheten visar när synkroniseringen är klar. På SoundLink®-högtalaren visas att synkroniseringen är klar genom att Bluetooth-indikatorn lyser med fast sken

Se till att SoundLink®-högtalaren befinner sig inom nio meter från Bluetooth-enheten

Systemet är utformat så att det fungerar inom nio meter. Prestanda kan försämras av hinder som väggar eller metall och kan även påverkas av andra Bluetooth -enheter. Testa att flytta SoundLink®-högtalaren närmare Bluetooth -enheten.

Se till att källans Bluetooth-funktion är PÅ

Många Bluetooth -aktiverade enheter går att ställa in så att Bluetooth -funktionen antingen är på eller av. Funktionen kan vara avstängd för att spara på enhetens batteri. Se till att den är påslagen. Om Bose®-produkten är ihopparad med den Bluetooth -aktiverade enheten bör den automatiskt återanslutas när dess Bluetooth-funktion är påslagen. Om Bose-produkten inte återansluts automatiskt får du manuellt välja Bose-produkten i Bluetooth -listan på enheten.

Anslut SoundLink®-högtalaren i enhetslistan manuellt

En del enheter paras ihop med en enhet men ansluter inte automatiskt. Gå till enhetens ihopparningslista och kontrollera om det är så. Om det är så, testa att ansluta till SoundLink®-högtalaren.