Bluetooth® – felsökning

Det finns två termer när man pratar om Bluetooth: "ihopparning" och "anslutning". "Pairing" is the introduction of one device to another. När de väl har parats ihop finns de kvar i varandras minne tills de tas bort manuellt. Upp till sex enheter kan samtidigt vara ihopparade med högtalaren. När en enhet är ihopparad kan högtalaren "ansluta" till den enheten för att ta emot ljud från enheten.

Det går inte att para ihop högtalaren med Bluetooth®-enheten

• Kontrollera att högtalaren går att upptäcka (lampan för Bluetooth-status blinkar med blått sken)
  • Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i enheten
  • Kontrollera att du har valt ”Bose SLIII” i listan över Bluetooth-enheter på din enhet och att anslutningen har bekräftats av enheten
  • Bluetooth-enheten kanske inte finns inom täckningsområdet. Prova med att flytta den närmare högtalaren
  • Stäng om möjligt av alla andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion
  • Kontrollera att din enhet har stöd för A2DP-profilen (stereo-Bluetooth)
  • Stäng av och slå på högtalaren
  • När du parar ihop med och ansluter till en PC- eller Mac-dator måste du ha valt SoundLink® Bluetooth®-högtalare III som ljudutgångsenhet i datorns meny för ljudinställningar. Du måste kanske spela upp ett ljudspår för att avsluta anslutningen (se datortillverkaren för detaljerade anvisningar)
  • Mer information om hur den paras ihop med andra Bluetooth-enheter får du genom bruksanvisningar, hjälpsystem och teknisk support för din Bluetooth-enhet
  • Återställ högtalaren. Tryck och håll ned Mute på högtalaren i 10 sekunder tills alla statuslampor tänds och högtalaren stängs av. Sätt på högtalaren på nytt och anslut enheten

Ihopparad Bluetooth-enhet ansluts inte till högtalaren

• Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i enheten
  • Enheten kanske inte finns inom täckningsområdet. Prova med att flytta den närmare högtalaren
  • Stäng av och slå på högtalaren
  • Stäng av och sätt på enheten, och anslut den sedan till högtalaren igen
  • Stäng om möjligt av alla andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion
  • Återställ högtalaren. Tryck och håll ned Mute på högtalaren i 10 sekunder tills alla statuslampor tänds och högtalaren stängs av. Sätt på högtalaren på nytt och anslut enheten