Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Bose® Connect-appen

Få fler användningsmöjligheter med Bose® Connect-appen. Exempel på funktioner:

  • Maxa möjligheterna med SoundSport® Pulse trådlösa hörlurar
  • Kostnadsfri app för de flesta Apple- och Android™-system
  • Para enkelt ihop din mobila enhet med hörlurarna
  • Visa pulsfrekvens i realtid
  • Anslut enkelt till flera mobila enheter och växla mellan dem
  • Inaktivera röstanvisningar
  • Se till att du har den senaste programvaran för hörlurarna
  • Anpassa hörlursinställningar såsom röstanvisningsspråk och automatisk avstängning

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback