Gratis frakt och gratis retur
 

Bose Connect-appen

Med Bose Connect-appen håller du programvaran uppdaterad, anpassar hörlurarnas inställningar, hanterar dina Bluetooth-anslutningar och får tillgång till nya funktioner. Exempel på funktioner:

Anslut enkelt till flera mobila enheter och växla mellan dem med ett enda svep

Konfigurera åtgärdsknappen

Anpassa hörlurarna:

Namnge hörlurarna

Välj ett språk för röstanvisningar eller avaktivera röstanvisningar

Ändra brusreduceringsinställningen

Justera timern för automatisk avstängning

Öppna produktgenomgången och hjälpavsnittet

Håll hörlurarna uppdaterade med den senaste programvaran

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback