Knapparna på fjärrkontrollen fungerar inte

Om du har problem med knapparna på fjärrkontrollen kan du försöka med följande:

• Avsluta parkopplingen från enheten och para ihop dem igen. Ibland kan vissa problem lösas genom att uppdatera anslutningen
  • Du kan också försöka ansluta hörlurarna till en annan enhet. Om hörlurarna fungerar korrekt med en annan enhet kan problemet bero på den ursprungliga enheten

Om du inte kunde lösa problemet med hjälp av stegen ovan kan du "Kontakta oss" via länken för att hitta rätt hjälp för din region.