Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Det går inte att ansluta USB-laddningskabeln

Försök med följande om du inte kan ansluta USB-laddningskabeln till högtalaren:

  • Kontrollera att kontakten på kabeln ligger i linje med kontakten på högtalaren
  • Se till att inget skräp ligger i högtalarens laddningsport
  • Prova en annan USB-laddningskabel (typ A till mikro-B)

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback