Gratis frakt och gratis retur
 

Det går inte att para ihop med Bluetooth-enhet

  • Aktivera enhetens Bluetooth®-funktion och inaktivera den sedan
  • Ta bort Bose QuietControl-hörlurarna från Bluetooth
  • Stäng av och slå på din enhet, eller starta om den
  • Flytta enheten närmare hörlurarna och längre bort från eventuella störningskällor eller hinder
  • Prova att para ihop hörlurarna med en annan enhet
  • Rensa hörlurarnas ihopparningslista:

Stäng av hörlurarna

Håll ned strömknappen/Bluetooth-knappen i tio sekunder tills du hör ”Listan över Bluetooth-enheter rensad”

Ta bort Bose QuietControl-hörlurarna från Bluetooth

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback