Det går inte att para ihop med NFC-enhet

• Kontrollera att den mobila enheten stöder NFC
  • Lås upp enheten och aktivera Bluetooth- och NFC-funktionerna
  • Håll NFC-avläsningspunkten på enhetens baksida mot den inbyggda fjärrkontrollens baksida. NFC är en kortdistansteknik där enheter måste befinna sig nära varandra för att kommunicera.
  • Starta om enheten som används för att ansluta till hörlurarna
  • Kontrollera att enhetens A2DP Bluetooth-protokoll är aktiverat. Om du vill veta vilka profiler telefonen har stöd för kan du kontakta enhetstillverkaren.