Det går inte att para ihop högtalaren med Bluetooth®-enheten

Testa följande steg för att lösa problemet:

Se till att högtalaren kan identifieras. Tryck på Bluetooth-knappen tills Bluetooth-lampan blinkar långsamt med blått sken

Bluetooth

Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på enheten.

Se till att du väljer ”Bose Mini SoundLink” i din enhets ihopparningslista och att anslutningen bekräftas av din enhet

Bluetooth-enheten kanske inte befinner sig inom täckningsområdet. Prova med att flytta den närmare högtalaren

Stäng om möjligt av alla andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion

Kontrollera att din Bluetooth-enhet har stöd för A2DP-profilen (stereo-Bluetooth)

När du ansluter till en PC- eller Mac-dator måste du välja Bose® SoundLink® Mini-högtalaren som ljudutgångsenhet i enhetens meny för ljudinställningar. Du måste kanske spela upp ett ljudspår för att slutföra anslutningen (se enhetstillverkaren för detaljerade anvisningar)

Prova med en återställning. Håll knappen för ljud av på högtalaren nedtryckt i tio sekunder. Bluetooth-enheten kopplas bort och Bose® SoundLink® Mini-högtalaren stängs av. Tryck på strömknappen för att slå på högtalaren igen och återansluta

Ljud av

Strömsladd

Kontrollera om det finns några programuppdateringar för Bluetooth-enheten eller gå till owners.Bose.com och sök efter uppdateringar för Bose® SoundLink® Mini-högtalaren