Det går inte att para ihop högtalaren med Bluetooth®-enheten

Prova följande:

Se till att högtalaren är i identifierbart läge. Tryck på Bluetooth -knappen tills högtalarens Bluetooth-lampa börjar blinka med ett blått sken

Kontrollera att Bluetooth har aktiverats på enheten. Funktionen aktiveras vanligtvis i enhetens inställningsmeny

Öppna enhetens Bluetooth-inställningar och kontrollera att ”Bose SoundLink” har valts som ihopparad enhet. Om du inte ser SoundLink-högtalaren på enheten väljer du "Sök" eller "Leta efter" i enhetens Bluetooth-meny

Prova att flytta enheten närmare högtalaren. Bluetooth-räckvidden är ca 9 meter. Räckvidden minskar vid störningar, t.ex. väggar eller flera  Bluetooth-enheter i samma rum.

Stäng om möjligt av andra Bluetooth-enheter i närheten eller inaktivera deras Bluetooth-funktion

Kontrollera att din Bluetooth-enhet har stöd för A2DP-profilen (stereo-Bluetooth) för musikuppspelning. Titta i enhetens bruksanvisning om du är osäker

När du ansluter till en dator måste du välja SoundLink-högtalaren som ljudutgångsenhet i datorns meny för ljudinställningar (mer information hittar du hos datortillverkaren). Du kanske måste spela upp en låt eller stänga och öppna musikspelaren för att slutföra anslutningen

Återställ enheten du försöker para ihop. Det gör du normalt genom att starta om den eller genom att ta bort batteriet och/eller stickkontakten i en minut

Reset the speaker by turning it on and then holding the power button for 10 seconds until it turns off.

Vid en fabriksåterställning rensas högtalarens språkinställning och minnet över ihopparade mobila enheter. De ursprungliga inställningarna kommer då åter att gälla. Slå på högtalaren när den har återställts och försök att para ihop den med enheten igen

Sök efter och installera programvaruuppdateringar för din SoundLink-högtalare på global.Bose.com/support

Försök att para ihop den med en annan enhet. Om den andra enheten fungerar kan det vara ett problem med den första enheten