90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Skötsel av din Bose®-produkt

Allmän rengöring

Torka försiktigt av de yttre delarna på huvudbågen, kontakter, plastdelar och huvudbågens kuddar med en mjuk trasa fuktad med vatten och mild tvål. Var extra försiktig när du rengör öronkuddarna och öronkåpornas yttre delar. Sänk inte ner öronkuddarna i vatten eller annan vätska.

Öronkåpornas öppningar

Headsetets öppningar måste hållas rena och fria från skräp. Kontrollera att båda öronkåpornas öppning är rena innan du flyger. Se till att du inte för in smuts eller skräp i öppningarna när du torkar av headsetets öronkåpor. Om det behövs kan du försiktigt använda en pincett för att ta bort skräp som kan ha fastnat i öppningarna. Blås inte in luft i eller dammsug öppningarna eftersom det kan skada headsetet.

Öronkåpans innerskärm

Försök inte ta bort, byta ut, laga eller rengöra denna komponent. Den inre skärmen sitter inuti öronkåpan och är nödvändig för att headsetet ska fungera ordentligt. Om skärmen verkar ha skadats eller blivit utsliten ska du kontakta Bose. Om den inre skärmen blir fuktig på grund av omgivningen, till exempel av duggregn, dagg, svett eller kondens, ska du endast låta den lufttorka. Använd inte någon elektrisk värmeapparat, fläkt eller hårtork för att torka innerskärmen.

Mikrofonskydd

Ta bort skyddet från mikrofonen enligt beskrivningen i Ersätta mikrofonskyddet. Tvätta skyddet i vatten med mild tvål. Skölj, låt det lufttorka och sätt tillbaka skyddet.

Huvudbågens vaddering

Ta bort kudden enligt beskrivningen i Ersätta vadderingen. Lägg kudden i vatten med ett milt rengöringsmedel. Låt kudden lufttorka och sätt sedan tillbaka den.

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback