Gratis frakt och gratis retur
 

Ändra visat språk

Gör så här för att ändra språket för kontrollkonsolen:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på setup (installation) på kontrollkonsolen

på fjärrkontrollen trycker du på nedåtpilen för att markera ikonen "språk" i tv:ns systemmeny, och sedan på ok

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera önskat språk. tryck sedan på ok för att välja

tryck på exit (avsluta) för att stänga menyn

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback