Ändra visat språk

Gör så här för att ändra språket för kontrollkonsolen:

på lifestyle®-systemfjärrkontrollen trycker du på system

tryck på högerpilen för att markera ikonen "mediacenter"

tryck på nedåtpilen två gånger för att markera "displayspråk"

tryck på högerpilen en gång och sedan antingen på uppåtpilen eller neråtpilen för att byta displayspråk

tryck på exit (avsluta) för att stänga menyn

Byta displayspråk på PMCII-fjärrkontrollen

Se till att huskoden är korrekt angiven. Huskoden för Personal® Music Center II (PMCII) måste matcha den för fjärrkontrollen för huvudrummet. Om huskoden är fel reagerar inte fjärrkontrollen. For more information on setting the house code for the PMCII, see Changing house code settings.

För att byta displayspråk på PMCII måste du första byta displayspråk för mediacentret. När det är klart gör du följande:

tryck på installation på pmcii

klicka i mittenfältet upprepade gånger tills alternativet "språk: uppdatering" markeras

tryck på högerpil. pmcii visar "personal music center ii" i displayfältet. "vänligen vänta, konfigurerar" visas på det nya displayspråket när ändringen börjar gälla