Byta öronsnäckor

Välj den öronsnäcka som sitter bäst och bekvämast.

Obs! Varje öronsnäcka har antingen ett L eller ett R för att ange om den är avsedd för vänster (L) eller höger (R) öra. Var noga med att sätta den vänstra StayHear®+-snäckan på vänster hörlur och den högra StayHear®+-snäckan på höger hörlur.

Så här byter du öronsnäckor:

Ta försiktigt av öronsnäckan från hörluren, men var försiktig så att inte snäckan får några märken

TÄNK PÅ: Du förhindrar skador genom att inte dra i StayHear+-vingen.

Placera hålet på den nya snäckan över munstycket och den lilla delen över haken vid munstycket

Tryck ner snäckan runt basen på luren så att den sitter fast