Ändra spellägesinställningar

Med spelläget blir spelsystemens videokvalitet bättre.

Så här justerar du spellägesinställningar:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på source (källa) på fjärrkontrollen. använd sedan uppåtpilen eller nedåtpilen för att välja källan "spelkonsol". tryck på ok för att bekräfta

tryck på more (mer)

tryck på högerpilen för att markera ikonen "alternativ" och sedan på ok

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera "spelläge"

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att justera spellägesinställningen (på eller av)

tryck på exit (avsluta) för att stänga menyn

Obs! Spellägesbearbetning är alltid aktiverat för tv-källan.