Ändra indatanivåer

Med den här funktionen kan du öka eller minska signalstyrkan så att den överensstämmer med ljudingångsnivån för andra komponenter.

Obs! Varje ingång kan anpassas var och en för sig.

Så här ändrar du ljudingångsnivån för en källa:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

tryck på source (källa) på fjärrkontrollen. använd sedan uppåtpilen eller nedåtpilen för att välja den källa du vill anpassa. tryck på ok för att bekräfta

tryck på more (mer) och sedan på högerpilen för att markera ikonen "alternativ". tryck på ok för att bekräfta

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera "volymförskjutning"

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att justera volymnivån på den valda källan från 0 till +10

tryck på exit (avsluta) för att stänga menyn