Kostnadsfri frakt på beställningar på 450 SEK eller mer och kostnadsfri retur.

Ändra högtalarläge

Så här ändrar du högtalarläge:

Sätt på tv:n och välj tv-videoingången som ansluter till Lifestyle®-systemet.

på fjärrkontrollen trycker du på more (mer)

tryck på högerpilen för att markera ikonen "alternativ". tryck på ok för att bekräfta

tryck på uppåtpilen eller nedåtpilen för att markera "högtalare"

tryck på vänsterpilen eller högerpilen för att välja: "stereo (2)," "front (3)" eller "surround (5)"

tryck på exit (avsluta) för att stänga menyn

Hjälpte den här informationen?

Tack för feedbacken. Skriv gärna fler kommentarer här nedanför.
Vad synd att sidan inte levde upp till dina förväntningar. Berätta gärna hur din upplevelse var och hur vi kan göra den bättre.
Skicka
Ti ringraziamo per aver fornito ulteriore feedback