Byta öronsnäcka

Gör så här för att byta storlek på öronsnäckan:

Välj den storlek (liten, medium eller stor) som sitter bekvämast och säkrast. Headsetet levereras med en öronsnäcka i storlek medium som redan sitter på.

Ta försiktigt av öronsnäckan från hörluren, men var försiktig så att inte snäckan får några märken. Du förhindrar skador genom att inte dra i vingen.

Placera hålet på den nya snäckan över munstycket och den lilla delen över haken vid munstycket.

Tryck ner snäckan runt basen på luren så att den sitter fast.